Obilježen 27. rođendan tvrtke

Djelatnici tvrtke TIM ZIP okupili su se pretposljednje rujanske subote, u krugu obitelji i prijatelja, na već svima dobro poznatom i posebno dragom seoskom gospodarstvu Kezele u Šumećanima kako bi dostojanstveno obilježili 27. Dan tvrtke.

U veseloj atmosferi, uz izvrsnu gastronomsku ponudu i kapljicu vina iz moslavačkog podruma domaćina, prepustili su se ugodnom druženju.

Predsjednik Uprave, Vladimir Bulić pozdravio je sve prisutne istaknuvši najzapaženije rezultate postignute u tekućoj godini te najavio niz značajnih aktivnosti za predstojeće razdoblje.

Kao i ranijih godina, i ovom su prigodom jubilarcima uručena zaslužena priznanja i nagrade, uz slikovito portretiranje svakoga od njih, koje je nadahnuto osmislio Ivan Bulić, TIM ZIP-ovac u mirovini, koji svojim umjetničkim izričajem i jezičnim vještinama uvijek iznova uspijeva dirnuti u dušu i ozariti lica.

Za 5 godina vjernosti i predanog rada nagrađeni su Martina Kolak i Krešimir Novosel, a nagradu za petnaestogodišnji staž primila je Nicole Lulić Džabirski. Nagrada za zavidnih dvadeset i pet godina lojalnosti i truda predana je Izabeli Gregurić.

Posebnu je dragost izazvala još jedna srdačna gesta, kojom je uz dirljiv tekst vezan rimom, najstarijem TIM ZIP-ovcu u mirovini, Franji Klariću uručen mali znak pažnje povodom rođendana.

Srdačnim su pljeskom pozdravljeni novi zaposlenici tvrtke, koji su po prvi puta prisustvovali ovom događanju, a pohvaljeni su i nagrađeni djelatnici koji su se svojim napornim radom i doprinosom istaknuli tijekom posljednjeg tromjesečja.

Prekrasno sunčano vrijeme išlo je u prilog ukupnoj pozitivnoj atmosferi, a poseban doživljaj onih najmlađih, kao i mnogih „velikih“, upotpunjen je mogućnošću cjelodnevnog rekreativnog jahanja.

Druženje je zaokruženo kušanjem čokoladne i voćne torte u izvedbi Slastičarnice Vincek čije majstorske izvedbe i okus i ovoga puta zaslužuju svaku pohvalu.