Godišnja skupština Međunarodnog Richemont kluba u Hrvatskoj

Godišnja skupština predsjednika i članova Međunarodnog Richemont kluba održana je u Hrvatskoj, od 13. do 17. rujna 2019. godine, u organizaciji Richemont kluba Hrvatske.
Preuzevši ulogu domaćina po drugi puta od svog postojanja, hrvatski je Klub još jednom potvrdio umijeće vrhunske organizacije i realizacije osebujnog radno-turističko-kulturno-gastronomskog programa.
Skupu je prisustvovalo više od 130 pekarskih i slastičarskih stručnjaka iz 10 europskih zemalja i Perua.
Radni dio programa uključivao je posjet nekima od najbolje opremljenih pogona u Hrvatskoj; pekarskom pogonu PAN-PEK, slastičarnici VINCEK i tvornici KRAŠ iz Zagreba, pogonima ČAKOVEČKI MLINOVI i RADNIK OPATIJA te tvornici EKOS CAKES i GROFICI MARICI iz Varaždina.
Program je obuhvaćao i obilazak grada Zagreba, Opatije, Varaždina i Samobora, posjet tvornici automobila Rimac, obilazak dvorca Trakošćan te prijem kod zagrebačkog gradonačelnika u Palači Dverce i varaždinskog gradonačelnika u Gradskoj vijećnici.
Višednevno druženje zaokruženo je svečanom Gala večerom i Koncertom „Kruh za život“ upriličenima u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade.
Da je uistinu bilo veličanstveno, nezaboravno i „gigantisch“, prema riječima impresioniranih sudionika, najbolje se vidi iz fotografija u nastavku.